Resim
  Bebegen Markasının Değerleri   Bebek Giyim sektöründe her geçen gün çeşitlerin arttığı ve daha kaliteli daha güzel ürünlerin ön plana çıktığı bir sektör ile karşı karşıyayız. Konu bebek olduğu zaman annelerimizin hassasiyeti ön plana çıkması sebebiyle herşeyin tüm detaylarına kadar değerlendiriliyor.   Bebeğinizi ilk kucağınıza aldığınızda bir hastane çıkışı ve anne lohusa seti ilk sipariş gibi mutluluk verici oluyor ancak annelik akademisinde eğitim aldıkça işlerin daha da detaylandığını, bebek için beslenme alışkanlığı, uyku problemleri, gelişmeye yönelik sorunlar ve dahasının sizleri beklediğini anlıyorsunuz.   Bizler Bebegen olarak annelerimizin ilk gününden bebeğimizin 2 yaşına kadar olan tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve piyasada bulunan bu eksikliği tamamlamak adına yolumuza çıktık. Bir ebeveyn bebegen mağazalarına girdiği zaman lohusa setlerinden tutunda bebek bakım bebek hastane çıkışı ürünleri ayrıca 2 yaşa kadar pijama takımları bebek kıyafetlerinin tamamını

Bebekleri Güneşe Çıkarmak ve Bebekleri Güneşin Zararlı Etkilerinden Korumak

Bebekleri Güneşe Çıkarmak ve Bebekleri Güneşin Zararlı Etkilerinden Korumak
Vücudumuzda özellikle deride, saçlarda, göz zarlarında melanin denilen koyu renkli bir pigment bulunur. Bu pigmentin görevi tene koyu rengini vermektir.

Ayrıca cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyucu etkisi vardır. Herhangi bir rahatsızlığı olmayan yetişkin bireylerde melanin pigmenti yeteri kadar bulunur ancak bebek cildinde yetişkinlere kıyasla çok daha az miktardadır. Yazı her ne kadar geri de bırakmaya başlasak da hala güneşin yakıcı etkisini biz büyükler bile hissediyoruz.

Peki, bebekleri güneşe çıkarırken güneşin zararlı etkilerine karşı onları nasıl korumalıyız? Öncelikle bebeği güneş ışınlarının dik geldiği saatlerde güneşe çıkarmamalıyız. Ardından ise güneşe uygun bebek kıyafetleri giydirmeliyiz.

Yani onu sıcaktan terletmeyecek kalitede ince, pamuklu ve açık renkli online bebek giyim kıyafetleri olmalı bu. Bebeği hem serin tutacak hem de güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmasını engelleyecektir. Böylece bebeğiniz seyahatini daha rahat ve mutlu gerçekleştirecektir. Bebeği dışarı çıkarırken dikkat edilmesi gereken hususlardan bir diğeri ise güneş kremleri… Bu bebek güneş kremleri, bebeği hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı koruma sağlayan (altını çizmekte fayda var) içerisinde pafüm, parapen, fitalat ve fenoksietanol ve benzeri gibi kimyasal madde barındırmayan doğal kökenli içeriklere sahip ürünler olmalıdır.  Ayrıca bunlar bebeği güneşe çıkarmadan 15-20 dakika önce uygulanmalı ve bir süre beklenmelidir. Çünkü bebeklerin ciltleri çok narin ve naziktir. Hatta mümkünse güneş ürünlerini tercih etmeden önce doktor ile istişare edilmeli, alınacak ürünün bebeğin cildine uygunluğu doktor gözetiminde kararlaştırılmalıdır. Bu tavsiyelere uyulduğu takdirde sorunsuz ve mutlu bir gezinti sizi bekliyor. Unutmayın bir bebeğiniz varsa ve o ne kadar mutluysa o zaman siz de o kadar mutlu oluyorsunuz. Çünkü ağlamaya başlaması demek eve geri dönüş demektir 😊 Güzel bir güneş gezintisi sonrası eve dönüldüğünde ise bebeğe ılık bir duş aldırılmalı. Bu bebeğin cildinin ferahlamasını sağlayacaktır ve ardından güneş sonrası nemlendiriciler pek tabii ki tercih edilebilir.
Mutlu ve güzel günler dileğiyle…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anne sütünün oluşumu ve içeriği