Resim
  Bebegen Markasının Değerleri   Bebek Giyim sektöründe her geçen gün çeşitlerin arttığı ve daha kaliteli daha güzel ürünlerin ön plana çıktığı bir sektör ile karşı karşıyayız. Konu bebek olduğu zaman annelerimizin hassasiyeti ön plana çıkması sebebiyle herşeyin tüm detaylarına kadar değerlendiriliyor.   Bebeğinizi ilk kucağınıza aldığınızda bir hastane çıkışı ve anne lohusa seti ilk sipariş gibi mutluluk verici oluyor ancak annelik akademisinde eğitim aldıkça işlerin daha da detaylandığını, bebek için beslenme alışkanlığı, uyku problemleri, gelişmeye yönelik sorunlar ve dahasının sizleri beklediğini anlıyorsunuz.   Bizler Bebegen olarak annelerimizin ilk gününden bebeğimizin 2 yaşına kadar olan tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve piyasada bulunan bu eksikliği tamamlamak adına yolumuza çıktık. Bir ebeveyn bebegen mağazalarına girdiği zaman lohusa setlerinden tutunda bebek bakım bebek hastane çıkışı ürünleri ayrıca 2 yaşa kadar pijama takımları bebek kıyafetlerinin tamamını

Hamilelik 2. Hafta Vücudunuzda Olan Değişiklikler

Hamilelik  2. Hafta Detaylı Anlatım

Hamileliğinizin 1. ve 2. haftasında neler yaşanır,  hamileliğin ikinci haftasında bebeğinizin oluşup olmadığını yoksa sonramı oluşacağını, 1. Ve 2. Haftalarda oluşan hamilelik belirtileri nelerdir?
Birçok sorunun cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz. Yazıyı okumaya devam edin!
Hamileliğinizin 1. Ve 2 haftalarında bebeğinizin oluşmadığını bilmenizde fayda var, bu aşamada vücut yumurtlama günü için hazırlık evresindedir. Rahminiz iç çeperinin genişlediğini ve döllenmiş yumurtanın gelişi için hazırlık yaptığını ve hazırlanma aşamasındadır.
Burada aklınıza şu soruların geldiğini biliyor ortada bebek yoksa neden bu hamileliğin 1. Ve 2. Haftası olarak adlandırılmaktadır, çünkü spermin yumurtaya ne zaman ulaştığını tahmin etmek zor. Bunun tahmini için son adet dönemin tarih oldukça önemlidir. Genel olarak bu durumu hekiminiz de sizlere soracaktır ve ona göre izlenme aşaması yapılacaktır.

Gebelik Haftası Hesaplama

Gebeliğinizin ilk haftasını sizlerde aynı şekilde hesaplanmayarak bir yanılgı içine düşebilirsiniz. Burada ilk ayı geçirmeden gebe sayılmayacağını unutmayın, genel olarak uzman görüşüne göre 1 ayı en az 2 haftayı geçirmeden gebe sayılmazsınız. Bu geçen haftalarda sadece gebelik için vücut kendisini hazırlar.
Uzmanlar son adet döneminden 2 hafta sonra gerçekleşmesinin mümkün olduğunu söylemişlerdir. Genel toplu görüşte bu şekilde ilerlemektedir.
Yani eğer sizler 5 haftalık bir hamileyseniz bebeğiniz ise henüz 3 haftalık olacaktır. Hamileliğinizi hesaplamak istediğiniz biliyoruz bunu kendiniz en rahat şekilde yapabilirsiniz.
Hamilelik haftası nasıl hesaplanır : Genel olarak 5 haftalık bir hamile 3 haftalık bir bebeğe sahip ise 10 haftalık bir hamilede bu durumda 8 haftalık bir bebeğe sahip olacaktır. Bu şekilde hamileliğinizi sizlerde kontrol ederek sağlıklı bir doğum için hazırlık yapmış olacaksınız
Not : Doktorunuzun görüşü önemli v e mutlaka tavsiyelerine uyunuz. En doğru kararı onların vereceğini ve bebeğinizin kaç haftalık olduğunu rahat bir şekilde bileceklerdir ve aylık olarak sizleri kontrol edeceklerdir.

Hamilelik Haftası Zaman Tanımlamaları

Hamilelik haftası :  hamile kalınmasından önce gerçekleşen minimum 2 hafta önce gerçekleşiyor , adet döneminin ilk günü başlar doktorlarında bu güne önem verdiğini sakın unutmayın o yüzden eğer hamile olup olmadığını öğrenmek için adet döneminizi kontrol ediniz. Ortalama bir hamilelik süresi 40 hafta sürmektedir.
Hamile Yumurtlama Haftası : Hamile kaldığınız gün başlayan bu zaman 38 hafta sürmekte olup çok sık olarak bu sürenin uzağı görülmüştür.
Trimester Dönemi :daha önce bahsettiğimiz trimester dönemini ilgili yazımızdan ulaşabilirsiniz 3 ayrı dönem olduğunu unutmayınız.

İLK HAFTA BEBEĞİN GÖRÜNTÜSÜ NASILDIR?


online bebek giyim için neler almalıyım ?
Hamileliğin ilk hafta belirtileri nelerdir?
Pek çok olayın görüldüğü haftalarda vücudunuzda olan değişimleri gözlemleye bilirsiniz.
En fazla görülen ilk hafta hamilelik belirtileri ise şu şekilde gözlenmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anne sütünün oluşumu ve içeriği

Bebekleri Güneşe Çıkarmak ve Bebekleri Güneşin Zararlı Etkilerinden Korumak