Resim
  Bebegen Markasının Değerleri   Bebek Giyim sektöründe her geçen gün çeşitlerin arttığı ve daha kaliteli daha güzel ürünlerin ön plana çıktığı bir sektör ile karşı karşıyayız. Konu bebek olduğu zaman annelerimizin hassasiyeti ön plana çıkması sebebiyle herşeyin tüm detaylarına kadar değerlendiriliyor.   Bebeğinizi ilk kucağınıza aldığınızda bir hastane çıkışı ve anne lohusa seti ilk sipariş gibi mutluluk verici oluyor ancak annelik akademisinde eğitim aldıkça işlerin daha da detaylandığını, bebek için beslenme alışkanlığı, uyku problemleri, gelişmeye yönelik sorunlar ve dahasının sizleri beklediğini anlıyorsunuz.   Bizler Bebegen olarak annelerimizin ilk gününden bebeğimizin 2 yaşına kadar olan tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve piyasada bulunan bu eksikliği tamamlamak adına yolumuza çıktık. Bir ebeveyn bebegen mağazalarına girdiği zaman lohusa setlerinden tutunda bebek bakım bebek hastane çıkışı ürünleri ayrıca 2 yaşa kadar pijama takımları bebek kıyafetlerinin tamamını

Hamilelik sonrası güzel görünmek ?

Gebelik harika bir deneyimdir. Ancak bu dönemde oluşan sorunlar kendinizi güzel hissetmenize engel olabilir. 

ÇATLAKLAR Gebelik döneminde, karın esner ve kolajen kırılması meydana gelir. Bu esneme çatlakların oluşmasına neden olur. 

Çatlakları önlemek için cildinizi nemlendirmelisiniz. Fraksiyonel lazer, radyo frekans tedavileri ve cilt sıkılaştırıcı diğer yöntemler de çatlakları tedavi edebilir. 

CİLT SARKMASI Sarkmalar; aşırı gerilen karın bölgesinde elastin ve kolajen azalması sonucu meydana çıkar. Cildi nemlendirerek ve sorunlu bölgeyi çalıştırarak bu sorunun önüne geçebilirsiniz. 

VARİS VE DAMAR OLUŞUMU Ayak ve bacaklara binen aşırı yük; varis ve varikoz damarlarının oluşmasına neden olabilir. Varis çorabı giyerek baskıyı azaltabilirsiniz. Ayrıca bacak ve ayaklarınızı olabildiğince havaya kaldırarak rahatlamalarını sağlayabilirsiniz.

bebek giyim

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anne sütünün oluşumu ve içeriği

Bebekleri Güneşe Çıkarmak ve Bebekleri Güneşin Zararlı Etkilerinden Korumak